16 May 2015

ONEARTISTONEDAYAquest será el meu hashtag des d’avui i fins la celebració del proper Sónar. M’agradaria que algú d’un medi tradicional (en paper rem refereixo) tingués el coratge de publicar-me la prèvia ja que crec que mereix molt la pena. Aquí estic pel que faci falta.
Sóc membre actiu de la comunitat Sónar des que es feia al Pavelló de la Mar Bella. Encara vivía a Puigcerdà quan ja era visitant anual del festival que Enric Palau (client de Discos Castelló) i Ricard Robles van concebre fa tants anys ja.
Parlar del Sónar és com explicar que significa la electrónica a casa nostra vista des d’un prisma universal però mai oblidant les aportacions locals. Algú que no sap de música electrónica o que, fins i tot, es considera detractor pot visitar les instal.lacions d’aquesta trovada i entendre moltes coses i moltes aportacions de grups com Chemical Brothers. Aquest dos individus van apropar la electrónica a la massa amb els seus hits atemporals. Jo mateix als noranta era un gran amant del grunge i no em treies d’anar a tots els concerts de metal que es feien al Zeleste (ara Razzmatazz).
El que ha fet la tecnología per a nosaltres es podría equiparar al que ha aconseguit la introducció de la electrónica al món de la música. La existencia a Barcelona del Sónar ha aportat un punt internacional i un savoir faire que, ara un cope establert, és lloc de trovada per als amants d’allò arriscat i innovador, el Mobile World Congress dels éssers humans que es mouen per les emocions, els tekkies que volen saber quin és la nova app que canviarà el mercat o tot allò que moltes vegades, malauradament, no surt als mitjans majoritaris però que molts de nosaltes volen conèixer i/o experimentar.
No Sónar No Fun No Summer No Music No Life

No comments:

Post a comment

Tu opinión es importante

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...