29 November 2012

FARADAY 2013, LAST EDITION

El FARADAY 2013 serà la desena i ÚLTIMA edició.

No et quedis sense la teva entrada! Compra el teu abonament per 40€ fins el 10 de desembre.

La direcció del Faraday vol anunciar a tots els que estimen el festival que la desena edició del mateix serà també la darrera. Pensem que el Faraday viu un moment dolç a nivell artístic i d'acceptació per part del públic, amb el reconeixement dels mitjans i
el suport cada vegada més important d’espònsors i institucions. Però tot té un final, i volem que el final d'aquesta meravellosa aventura estigui a l'alçada de la seva trajectòria, en positiu, amb energia i amb ganes de deixar empremta.

Ho deixem amb alegria, en el moment més alt i amb el convenciment d'haver aportat un granet de sorra a fer culturalment més viva la nostra ciutat, Vilanova i la Geltrú. D'haver acostat la música independent a nous públics i d'haver promocionat un determinat model de fer les coses. Hem cobert una etapa, i hem volgut ser-ne conscients a temps per a poder tancar-la com es mereix.

Per això preparem l'edició del 2013 com un Faraday especial, ple de màgia, i ho volem compartir amb tots vosaltres, que sempre heu estat el motiu i el perquè del Faraday. Reserveu-vos ja les dates del 4, 5 i 6 de juliol per viure al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú la última edició del Faraday. No us ho podeu perdre.

Us esperem a tots i totes!

Adquireix el teu abonament fent clic aquí:


Primers abonaments a la venda per només 40€ fins el 10 de desembre. Promoció vàlida fins a finalitzar existències.

No comments:

Post a Comment

Tu opinión es importante

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...