05 April 2012

Mishima 2 d'abril Àntiga Fàbrica Estrella Damm

Dilluns uns pocs privilegiats vam tastar el nou treball de Mishima a l'Antiga fàbrica d'Estrella Damm. Ens reunia Rac105 i els seus storytellers. I la cita, sincerament prometia.

Em resulta impossible calcular el nombre d'afortunats que vam gaudir d'aquella premiere del que serà la nova gira de Mishima. Però érem pocs. Primava l'ambient familiar i la comoditat.

Ara podria posar-me tècnica i ressaltar el preciós plaer que suposa recuperar una banda en directe, després de molt mesos sense veure'ls en viu. El fet que el so fos impecablement bo. I la seva simpatia il•lustrada en un context de fans que fan preguntes i músics que responen. Perquè sí, a la Damm, dilluns hi havia fans efervescents de cada lletra i cada acord.

Però ja coneixíem l'entusiasme generalitzat que va provocar l'aterratge, fa escassos dies, de L'amor feliç, de manera que la sorpresa va ser relativa. Relativa, també, perquè fa anys que sentim les composicions de Mishima. Davant dels seus discos sabem que tenim una de les bandes més adultes del panorama català. Una formació seriosa en la seva feina que sap teixir històries que vinculen -i que si se'm permet-, diria que posseeix de les millors melodies del moment. Saben usar la paraula i el llenguatge, però les seves partitures no es queden enrere. I la producció de Paco León fa la resta, en aquest darrer treball.

Resumint, si és que es pot, parlant de Mishima, dilluns vam constatar que la nova gira que estrena el proper 13 d'abril a l'Auditori de Girona, serà absolutament imperdible. És per això que una servidora ja té entrades per gaudir-los al Teatre Lliure de Barcelona, quan recalin a la capital catalana. Però d'oportunitats n'hi ha moltes, que faran una gira llarga i exitosa.

TEXT: Mireia Mora

No comments:

Post a Comment

Tu opinión es importante

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...